Снимка: freeimages.com
fallback

Сексът във всичките му форми носи редица удоволствия и за двамата партньори. Някои двойки са по-активни с любовните ласки сутрин, други – вечер. 

Но според учени има няколко наистина важни моменти, в които е добре да правим секс. Вижте кои и защо са толкова специални. 

Преди важна среща

Според изследвания сексът има редица здравословни ползи, като това да успокоява нервите, понижава кръвното налягане, намалява стреса и други. Преди важна среща, интервю за работа или презентация обикновено сме повече от напрегнати. 

Любопитно проучване е установило, че тези хора, които са правили любов преди някакъв вид публична изява, са се представили много по-успешно. Затова, ако скоро ви предстои да говорите пред голяма група хора, да презентирате свои идеи или да преминавате през някакви изпити, правете преди това секс. 

Сутрин 

Човешкото тяло е създадено за сутрешен секс. В ранните часове на деня енергийните нива и нивата на тестостерона са по-високи, отколкото в останалата част от денонощието. Когато правим секс, телата ни отделят високи нива на окситоцин и ендорфини, които поддържат нас и партньора ни в добро настроение през целия ден. 

Не само че сме по-позитивни, но и по-продуктивни в работния процес. Ето защо сутрешният секс е едно добро начало на деня.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Точно пък в най-напрегнатите моменти! Така е по-вероятно да се отвратиш от секса. Според мен пък най-готино е по обед в някой почивен ден, сутрин е нечовешко...

9

Щурчо

преди 9 години

Миши,отдавна не съм ти писал.Как си?Познай,кой е!Саш.;)

8

Бате Бойко

преди 9 години

То момента хубаво, ама като няма с кой - берем краставици дето вика един по-надолу!

fallback