Снимка: outnow.ch
fallback

Всички сме свикнали с популярното схващане, че мъжете мечтаят за дългокраки манекенки с холивудска усмивка и коса до кръста. Истина е, че мъжете ценят женската красота, но дори и най-красивата жена на света може да им се стори отблъскваща, ако се държи по определен начин.

Всички мъже се надяват да открият жена, която да бъде добра в много аспекти, а не само като външност. Разбира се, предпочитанията на представителите на силния пол са различни.

Някои харесват сериозни, делови жени, други си падат по спортистки и балерини, трети мечтаят за авантюристка и т. н. Естествено, всичко това не може да е основен фактор при избора на партньор в живота.

Колкото и тривиално да звучи, почти всички мъже си търсят гадже с висок морал, с чувство за хумор, което да има сходни на техните интереси и с което да се чувстват специални.

Има няколко типа жени, които почти всички мъже намират за отблъскващи. Ето и кои са те:

1. Властната жена, която се държи като шеф
Една жена може да е едновременно привлекателна, успешна и силна. Тя може да има кариера, да е независима и амбициозна, въпросът е да не го демонстрира прекалено много. Мъжете се плашат от твърде войнствени и еманципирани дами, които се държат в личните си отношения, сякаш са на бизнес среща. Тези дами понякога забравят какво е романтика и започват да се държат твърде властно и студено с половинката си.

2. Жената без мнение
Мъжете не обичат жени, които се нагаждат по тях като пластилин. Жени, които нямат собствено мнение, нямат собствени цели и мечти, нито пък собствен живот. За всеки мъж е истинско изпитание да си задържи интереса върху такова скучно момиче.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

===

преди 9 години

добре.

73

Анонимен

преди 9 години

Значи жените ,които стават ,просто стават за всичко .Тази ,която готви хубаво и секса прави хубаво.Така ,че ще ви класирам към еб...ливите,без да Ви пробвам.Иначе по въпроса за гидините ,зависи от каква камбанария гледате.Ако сте на 30-35 ,естествено ,че 50 годишните не представляват сексуален обект за вас.Все едно аз да правя секс със някоя 70 годишщна.А иначе аз като млад харесвах само по-възрастни жени ото мен ,така ,че щом сте млада отпадате от моите планове :))) да Ви показвам и да Ви разк

72

===

преди 9 години

Другарю, както написах не се възбуждам от 50 годишни мъже, просто няма как изобщо да ми мине през ум... Претенции, че съм правила върховен секс, да го меря или сравнявам с друг или да влизам в нечий класации нямам. Най-хубавият секс се получава, когато и двамата искат да дадат и не мислят само за собственото си удоволствие. Е, понеже на 50 годишни няма как да изпитам влечение да дам, най-вероятно във вашата класация ще спадна към домакините. По-добре мусака за внучетата да ви сготвя...

fallback