Снимка: outnow.ch
fallback

Когато срещнете човек, когото наистина харесвате, във вас започват да се събуждат непознати до този момент страхове. Страхове, че нещата няма да се получат, че ще бъдете отхвърлени или наранени.

И макар апокалиптичните сценарии в главата ви да са ужасяващи, струва си да поемете риска. Защото е по-добре да се опитате и да се провалите, отколкото изобщо да не опитате никога.

Ако все още не сте сигурни защо рискът в любовта си заслужава, ето няколко основателни причини, които може би ще ви убедят:

1. Рискът срещу наградата

Ако сте достатъчно смели да поемете риск, има 50% вероятност да спечелите. Може би, приемайки срещата, за която не сте сигурни, вие ще срещнете точния мъж за вас. Наистина ли искате да пропуснете възможността да ви се случи подобно красиво нещо? Дори и нещата да не се получат по начина, по който ви се е искало, не е ли по-добре, че все пак сте имали хубавите моменти, отколкото нищо?

2. Опит и натрупване на знания

Дори и този мъж да разбие сърцето ви, след няколко месеца, половин година или дори цяла година – вие ще бъдете наред и ще сте научили много за любовните взаимоотношения. В бъдеще, когато сте готови да обичате отново пък, ще знаете много повече за връзките и ще може да прилагате уроците, които сте научили.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 9 години

Глупаците плащат за секс, тарикатите имитират чувства и ебaт безплатно.

5

Анонимен

преди 9 години

Юрюш на юрганите! :)

4

Си

преди 9 години

До Анонимен 2 Ти ме накара да се усмихна. Благодаря.

fallback