Снимка: photl.com

Знаем, че сексът освен голямо удоволствие, може да донесе и много ползи за нашето здраве. В следващите редове разглеждаме ползите от оралния секс за женското здраве. 

Знаете ли, че спермата има редица положителни качества върху женската красота, като това че прави кожата по-блестяща и забавя процесите на стареене? 

Вижте още няколко добри причини, които ще ви убедят по-често да правите орален секс на партньора ви. 

Намалява стреса 

Един от най-добрите начини да намалите ежедневния стрес е по-често да се отдавате на любовни ласки. В любовната игра не пропускайте оралния секс, защото това ще ви направи по-спокойни и щастливи. Сперматозоидите съдържат хормони като кортизол, естроген и окситоцин, които са известни като най-добрите антидепресанти.

Контролирате кръвното налягане 

Сперматозоидите помагат за контролиране на кръвното налягане в тялото на жената. Според специалисти спермата играе важна роля в намаляване риска от прееклампсия (проблем на кръвното налягане по време на бременност). 

Подобрява паметта 

В наши дни един от най-добрите начини за поддържане на добра памет е здравословното хранене, приема на гинко билоба, решаване на ребуси и т. н. Но в подобряването на паметта оралният секс също има ползи. Спермата съдържа всички необходими хранителни елементи, които са важни за когнитивните функции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase