Снимка: outnow.ch

Гледали сме много холивудски филми с комедиен сюжет, в който някой от героите отива на сватба с идеята да я съсипе. Или ще вдигне скандален тост, с който ще орезили някой от младоженците, или ще заяви на висок глас, че е влюбен в булката и т. н.

Разбира се най-често това са измислици на сценаристите и те не се случват в реалния живот. Има обаче някои глупави действия, с които наистина можете да развалите нечия сватба, без нарочно да го желаете.

Ето и някои от тях:

1. Да отидете на сватбата с човек, който не е поканен

Ако младоженците не са предвидили място и храна за вашата половинка, която не е поканена на сватбата, то най-малкото ще ги поставите в неловка ситуация. Да не говорим, че и човекът, когото сте завели на събитието ще се чувства зле, тъй като вероятно няма да познава никого, освен вас.

2. Непрекъснато да правите снимки с телефона си

Не прекалявайте със снимките с телефона си! Все пак булката и младоженецът вероятно са си наели професионален фотограф, който ще направи наистина хубави снимки. Те едва ли ще се зарадват да видят вашите размазани и неособено красиви кадри на самите себе си в профила ви в Instagram, например.

3. Да опитвате с пръст тортата

Факт е, че гостите понякога правят това. Няма нищо лошо да искате да докоснете красивата, скъпа торта, но не и да правите дупка в нея с пръста си. Ако все пак искате да я пробвате, изчакайте младоженците да я разрежат и ги попитайте дали може.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase