Кадър от филма "Friends with Benefits"; Снимка: outnow.ch

В света, в който живеем сега, вече не е нужно жената да бъде девствена до първата брачна нощ. Днес много връзки дори започват като „забивка“ и секс за една нощ (въпреки това не разчитайте много на този начин за старт на любовни отношения).

Тъй като жените са доста по-освободени сексуално и редица обществени норми вече са премахнати, много жени изпадат в ситуацията „Просто секс ли иска или нещо повече?“.

В случай, че и вие самите в момента се терзаете какво точно се случва в любовния ви живот, време е да разберете. На първо място трябва да си изясните какво желаете вие самите и след това да наблюдавате обекта на вашите желания. Обръщайте внимание на следните няколко неща:

Физическият му контакт
Има разлика във физическия контакт на мъжа, който иска само секс и този, който е готов за нещо повече. Първият няма да може да свали ръцете си от вас, ще ги насочва към най-сексапилните части от вашето тяло и ще ви намига съблазнително. Ако пък един мъж ви харесва и не иска само да прави секс с вас, той ще съчетава както гореспоменатите действия (или дори по-умерена тяхна версия) с грижа и нежност. Той може да разкъса дрехите ви, но след това ще пита какво се случва в живота ви.

Следването на стъпки
Ако един мъж иска да прави само секс с вас, той няма да се постарае да ви ухажва особено – или поне ще ви ухажва дотолкова, че да се съгласите да излезете някъде, а след това да се приберете заедно. Той няма да има търпението да излизате на много срещи, да си говорите за нещата от живота, да ходите на кино. Добрите момчета са точно обратното – те са готови да чакат.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase