Снимка: Reuters
fallback

Сексуалният живот се нуждае от постоянно разнообразяване, а какво по-хубаво от това да започнете с малките промени в празничната нощ. Еротичните игри са подходящо забавление за всички, които обичат да се превъплъщават в различни образи. 

Следващите секс ролеви игри са тематични, но вие може да промените приказката, като включите и други ваши любими герои. Какво ще кажете за среща между вълка от „Червената шапчица“ и палавата Снежанка?
Вижте следващите идеи и имайте едни вълнуващи празнични дни и нощи. 

Снежанка 

Класическият празничен образ на добрата помощница на Дядо Коледа, Снежанка, в секси ролевата игра ще бъде заменена от палавата Снежанка. Първата стъпка, която трябва да направите, е да изберете подходящо облекло за вашата визия. 

Нещо ефирно в червено и бяло, с повече пухчета, червен маникюр, страстни червени устни и шапчица. Високите токчета са задължителни дори в спалнята. За още повече невинно излъчване и сексапил обуйте раирани червено-бели памучни чорапи над коляното. 

Палавата Снежанка винаги носи със себе си и сладки изкушения, като захарни бастунчета, които облизвайки изкусително, кара Дядо Мраз да е неспокоен. 

Празничен пай 

Празниците не биха били толкова магически, ако в тях няма изобилие от сметана, шоколад, плодове. Празничните пайове и сладкиши са любими на всички. В следващото предложение за секси ролева игра има изобилие от тях.
Кой ще бъде празничният пай? И двамата партньори могат да си разменят тези вълнуващи сладки секси образи.

Подгответе се с шоколадови бонбони, плодове, кексчета, хубаво шампанско и много сметана. Нека храната бъде част от вашата любовна игра.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Сигурно 15...ха,хааа

преди 9 години

Под 50-г. ...може и за 5-э../по любов/.

8

Шоп

преди 9 години

До Илия Е, поне са се оте6али...

7

ПИЧ

преди 9 години

На рускините не им требват "ролеви игри"---показването на 50-э. е достатъчно за целата секс програма!

fallback