Снимка: Reuters
fallback

Рожденият ден е свещен ден за всеки. Всяка година празнуваме рождения си ден с надеждата да ни очакват още много рождени дни. Е, някои хора мразят факта, че остаряват и не обичат да празнуват, но все пак радостта, че сме на този свят не бива да се забравя.

За родените на Коледа се казва, че са родени под щастлива звезда. Дали това е така, няма как да сме сигурни. Можем само да им пожелаем светостта на този кармичен ден да ги напътства и закриля.

Не е лесно да си коледно бебе. Мнозина смятат, че твоят специален ден се губи някъде из коледната суета и трескавата подготовка за празника. Други със съжаление питат: „И какво... получаваш само един подарък – и за Коледа, и за рождения ден, а?“. Украсата за партито ви за рождения ден винаги протича под коледна тематика – неизбежно е. 

Но не се отчайвайте, скъпи Козирози! Въпреки тежестта на този специален ден, знайте, че сте имали страхотен късмет да се родите на този прекрасен свят празник и това не е случайно! За да почерпите вдъхновение, вижте колко известни личности са се родили на този ден и са постигнали уникални неща в живота си! 

Исак Нютон (25 декември 1642 – 20 март 1726) 

Добре познатият ни английски физик и математик, баща на множество революционни научни открития, теории и публикации в областта на математиката, физиката, механиката, оптиката. Законите за гравитацията и движението на небесните тела са основа за днешните учени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Джедай Мастър

преди 9 години

Пропуснали сте Исус. Технически, той е най-известната личност, родена на Коледа.

fallback