Снимка: photl.com
fallback

Студеното време не означава да се затворите у дома и да не излизате никъде. Особено ако търсите любовта, зимата не е времето, в което да заспите зимен сън и да чакате принцът да се събуди през пролетта. 

Излизайте по срещи, забавлявайте се и не спирайте да се чувствате добре, независимо колко студено и снеговито е навън! Има толкова много начини да се забавлявате, да флиртувате и да си прекарате добре на среща в зимните дни! 

Ето няколко забавни идеи за срещи в зимните месеци: 

Пързаляйте се с кънки 

Хубавото на кънките е, че не е задължително да сте виртуоз във фигурното пързаляне, за да се забавлявате по този начин. Дори още по-сладко и невинно би било, ако някой от вас двамата е начинаещ и все още нескопосен в движенията на леда. 

Това е предпоставка да си прекарате супер забавно и в непрекъснат смях! 

Пързаляйте се с шейна 

Би било хубаво и доста забавно ако се върнете назад във времето и се почувствате като деца отново. Пързалянето с шейна винаги е чудесен начин да се порадвате на снега, а и да скъсите дистанцията физически. 

Намерете някой хълм в града или покрайнините, а защо не в някой парк и се спуснете без задръжки. Заниманията, които предизвикват искрен смях са едни от най-сближаващите и изграждащи добри отношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Рая

преди 9 години

Студ ??!! От къде я копирахте тази статия?

2

Анонимен

преди 9 години

Идеи за срещи - пързаляйте се с шейна....Нищо, че сняг няма. Вие се пързаляйте...

1

Анонимен

преди 9 години

На кожите пред огнището и я мърлате дорде не се изтрие копието в нея...

fallback