Снимка: Outnow.ch
fallback

Сезонът на празниците вече настъпи. Предстоят срещи с роднините ви по законна линия, тоест онези, с които сте се сдобили заедно със съпруга ви. Едно от най-големите страшилища за много булки е свекървата! Особено ако е зла. 

По празниците ще е трудно да избегнете присъствието й, а ако не сте й любимка, няма да се отървете и от злобливите й подмятания и жестове. Как да оцелеете и да запазите доброто настроение през коледните и новогодишните празници? 

Постелете червения килим 

Ако организирате празничното събиране у вас, постарайте се да посрещнете свекървата подобаващо. Нека още от вратата се почувства в добронамерена обстановка, за да няма повод да започне със стандартните си злобливи упреци към вас, например за украсата, за подредбата на масата, гозбите и какво ли още не. 

Излъскайте перфектно помещенията, в които ще я посрещнете 

Чест повод за нападки от страна на недоброжелателните свекърви към младите снахи е чистотата. Обикновено в такива случаи можете да чуете подмятания за прахта, за ъгълчетата на гостната или спалнята.
Затова постарайте се да отстраните всякаква прах от мебелите и уредите, проветрете перфектно, поставете свежи цветя и я посрещнете със стиснати палци.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Елисавета

преди 9 години

Свекървата тя си стои където и е мястото.Мъж който ме насилва да си съсипя празниците с някоя цървулана на която аз с нищо не съм и длъжна , мъж който НЕ МЕ води на почивка ,в хотел,курорт или минерален басейн точно на празниците които са 1 ПЪТ в годината да си стои при Мама

7

уф..

преди 9 години

Съветите са от 1950 г.1.Снаха ми вика дом. помощница и винаги е чисто.2.Срещаме се след уговорка с деца и внуци.3.Не ги каня НАСТОЙЧИВО на обеди, вечери, празници, защото работят, внуците учат и ВРЕМЕТО Е ТЯХНО!Когато и където кажат ТЕ се виждаме.Живеем в един град.Дайте свобода на младите и стига с "лоши свекърви и снахи'!

6

НВ

преди 9 години

Аз пък на моята свекърва и показвам снимката на Кончита Вурст бедна ви е фантазията с каква скорост се изнася от къщи чак М. Шумахер и завижда.

fallback