Снимка: Outnow.ch
fallback

Знаем, че идеалният мъж не съществува, но съществува Истинският. Той притежава редица ценни качества, които се проявяват с течение на времето във вашата връзка. Тук са няколко добри признака, които ще ви покажат дали до себе си имате истински мъж. 

Истинският мъж се ангажира с време и емоции към партньорката си 

Той не мами в любовта и е верен на половинката си. Знае, че стабилната връзка между двама души не се гради лесно, а с много усилия и от двете страни. Истинският мъж подхранва взаимоотношенията им чрез добра комуникация, а дамата до него може да му се довери напълно. Въпреки че й е верен, той очаква от нея същото. 

Истинският мъж защитава своята партньорка не само физически, но и емоционално 

Защитата има много лица, като осигуряване на финансова сигурност, утеха в трудни моменти, като добър съветник, като подкрепа при вземането на важни решения и т. н. 

Истинският мъж никога не действа импулсивно, а обмисля всеки свой ход, така че решението му да не навреди на половинката му. В моменти на спор той успява да запази добрия тон, без да наскърбява любимия човек. 

Истинският мъж отговаря на партньорката си психически и сексуално 

За да може мъжът да допълва жената до себе си, освен много добър комуникатор, той трябва да бъде джентълмен. Да прави комплименти, да оценява малките жестове, да може да води вълнуващи разговори, да има чувство за хумор, да насърчава своята половинка, да се развива професионално. 

Чувствеността в отношенията винаги се пренася и в леглото, където истинският мъж винаги се опитва да разнообрази любовния живот, интересувайки се от желанията на партньорката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 9 години

До пичВлюбен си до уши! Кой се опитваш да излъжеш,форумци или себе си?Дори не можеш да го скриеш.

28

Анонимен

преди 9 години

До пичДокато се чудиш и маеш и тя ти е странна.Някой,ще я клати до забрава ,а ти ще си останеш с терзнията по нея.

27

???

преди 9 години

До пичГосподине, в тази статия иде реч за отношение на мъж към партньорката му. Това, че вие сте си харесали някаква къса пола на момиче, което има нужда ОЧЕВИДНО от мъж и се скрива и бяга при безопасната си дружка от мъжки пол с женско поведение говори много. Пишете за някакви действия, от които тя бягала. Какви действия? Вие какво и предложихте? Нещо в прав текст, без сексуални намеци ограничаващи се до 1 вечер, нещо изглеждащо като извън ...колегиалните ви отношения?

fallback