Снимка: outnow.ch
fallback

Много мъже ревнуват половинката си не от това, че са я видели да флиртува с друг мъж, а от някои нейни действия. Някои представители на силния пол се влудяват от мисълта, че любимата им си има различни хобита и занимания, които са ѝ точно толкова приятни, колкото и времето прекарано с тях.

Един мъж може да изпадне в лошо настроение, да стане раздразнителен и дори да вдигне скандал на нежната си половинка, защото я ревнува от някакви неща, които изглеждат направо абсурдни.

Ето и някои от тези изненадващи причини, предизвикващи ревността на мъжете:

1. Мъжът може да ревнува половинката си, ако тя е започнала да спортува по-редовно.

Ако сте започнали да прекарвате повече време във фитнеса и вече сте постигнали видими резултати от усилията си, вашият любим може и да започне да се дразни. Първо, той няма да е сигурен дали се стараете заради него и второ, ако самият той не е спортна натура, може да започне да се ядосва на факта, че не му посвещавате повече от времето си. Опитайте да го присъедините към вас в спортната зала, ако не искате да ви се цупи.

2. Приятелят ви ревнува, че излизате с приятелките си.

Приятелите на партньора (от същия пол), без значение дали са неговите, или вашите, винаги могат да предизвикат чувство на ревност у другия. Обикновено човек се дразни от идеята, че любимият му може да има други изключително важни хора в живота си, освен собствената му особа.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Аз бих ревнувал ако се окаже, че детето не е от мен...Т'ва че не се прибира с дни е все тая...Но е важно да е омъжена за пред родители и роднини.

9

Анонимен

преди 9 години

До БоНякоя Жена много те е наранила.Но, не означава,че трябва да мислиш за убийство.Има много готини Жени!

8

Анонимен

преди 9 години

Те Жените, понеже не ревнуват!

fallback