Снимка: photl.com

Коледните и новогодишни празници са все по-близо, а с това времето за избор на подаръци за празниците намалява.
Ако все още не сте се спрели на подходящ подарък за нея, звездната карта ще ви разкрие какво да подарите на нежната половинка според зодиакалния знак, под който е родена. 

Овен 

Жената Овен е много енергична, обича динамиката и спорта. Ето защо подходящ подарък за нея е карта за фитнес, карта за спа процедури. Към това може да добавите спортен комплект облекло и/или обувки, несесер с козметика.
Друга добра идея е да закупите офис оборудване за домашно ползване. Но ако вече вашата половинка има всичко изброено, заложете на нов парфюм, красиви обици или нещо от коприна. 

Телец 

За дамите, представителки на тази зодия казват, че са най-женственото присъствие в целия зодиак. Те имат вродено чувство за естетика, затова подходящи подаръци за празниците са дрехи, бельо или аксесоари от коприна, сатен, кашмир. 

Може да заложите и на парфюм с вълшебен аромат или класна козметика, тъй като жените Телци обичат лукса и скъпите грижи за външния вид. 

Близнаци 

Дамите Близнаци са изключително любопитни и биха се впечатлили от подаръци, които прекъсват монотонността на ежедневието и стимулират тяхната креативност, интелигентност и въображение. Обичат изненадите, затова направете така, че поднасянето на подаръка да бъде по-впечатляващо от самия него.

Подходящи подаръци за тези интересни чаровници са езиков курс, семинар на тематика, от която се интересува, книга, техника като нов лаптоп, например. Ако предпочитате да подарите дреха или аксесоар, нека да е нещо фино с камъни. Не забравяйте и за картичката със силно коледно послание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase