Снимка: outnow.ch
fallback

Никой не обича да бъде съден или критикуван, но това е характерна черта за много хора. С когото и да общувате, той задължително преценява не само вида, а и поведението и думите ви.

Това важи особено за първа среща с противоположния пол. Тогава и двамата се стараете да се представите в най-добрата си светлина, а за да го постигнете, избягвайте следните грешки:

Разговори за бившия

Първите срещи са с цел да се опознаете на едно по-повърхностно ниво и да видите дали има химия помежду ви. Никой не иска от вас да разкажете целия си живот и да изсипете миналите си връзки. Не само че прави лошо впечатление, но кара другия да мисли, че не сте превъзмогнали бившия.

Закъснение

Като жена може да си позволите да закъснеете до 10 минути, но не очаквайте, че той ще ви чака час. Все пак вие нямате връзка и е много лесно за него да игнорира тактиките ви и да си тръгне. Бъдете точни, има време да играете игрички!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Hahaha

преди 9 години

Djenuri, razbirash gi ti neshtata. Kato si sama moma na selo ti e lesno s shefa na mestniq horemag.

7

Дженъри

преди 9 години

Накарайте мъжте да се чудят как да ви угодят, впрегнете иэследователската им природа в действие и ще имате всичко, което някога сте мечтаели!!! Апропо, эа да се подклажда също така романтиката се нуждае от препятствия и иэпитания, преэ които да преминава!!! Нуждае се от фантаэии и малка доэа прикаэни мечти!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Не му се нахвърляйте като акула с въпроси за доходите му, наследството или недвижимата собственост!

fallback