Снимка: outnow.ch
fallback

Всяка жена копнее да чуе думите „Обичам те” от любимия човек. В момента, в който осъзнаят, че са дълбоко влюбени в настоящата си половинка представителките на нежния пол се превръщат в кълбо от нерви в очакване на признанието.
Ако то не дойде бързо, започват съмненията – Той обича ли ме? Защо не ми признава? Трябва ли да му кажа?
Как и кога трябва да дадете глас на любовта си съветва експертът по връзки Каролин Брийли.

1. Няма грешно време
Ако търсите някаква магическа дата или час, спрете. Такава няма! Следвайте сърцето и инстинктите си и няма да сгрешите. Ако мислите, че го обичате, просто му го кажете.

2. Кажете го, само ако го мислите 100%
Често се оставяме на момента и завладени от някакви положителни емоции лесно казваме „Обичам те”, после обаче сме обзети от съмнението. Вярвам ли му? Искам ли да съм с него? Имаме ли бъдеще? Обяснението в любов трябва да бъде непоколебимо не само на думи, а във вашата глава.

3. Кой трябва да го каже пръв?
Жените смятат, че мъжете са тези, които трябва да направят първи признанието. Това обаче е доста остаряло като мислене и до някаква степен ограничаващо. Има ли значение? Ако не ви го каже пръв, вие ще спрете ли да го обичате? Тогава не робувайте на някакви съвети, а просто следвайте сърцето си.

4. Трябва ли да му го кажете, ако не сте сигурни, че и той ви обича?
Това е лично ваше решение и зависи от душевното ви състояние. Ако сте готови да рискувате, ако чувството ви задушава и искате да го изкрещите, ако не ви пука дали ще се изложите и какво ще си помислят по-консервативните ви приятелки, и най-важното, ако чувствате, че искате да му го кажете, направете го.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Без илюзии.

преди 9 години

Хора, в живота ми, които да ме тровят нямам. В този смисъл човеци за изхвърляне също нямам. Това идва с отпадането на илюзиите. Хората са такива каквито са.

15

Без илюзии.

преди 9 години

34, точно толкова. Дишам естествено. И буболечките дишат.

14

Без илюзии.

преди 9 години

31, а себе си къде да запиша на листа?

fallback