Снимка: freeimages.com
fallback

Влюбването може да бъде описано по много и красиви начини. Едно е сигурно – някъде там Купидон дебне и отправя стрелите си към двама души. 

Влюбването е като прераждане. Винаги носи много радости, но и тъга. А често сами пред себе си не искаме да признаем, че купидоновите стрели са ни улучили и за пореден път сме открили любовта. Затова споделяме няколко знака, които ще ви убедят, че сте влюбени. 

Всички любовни песни и романтични филми започват да имат смисъл за вас. 

Ако вече сте двойка, селфи снимките ви ще се появяват все по-често в социалните мрежи. А допреди седмици ви дразнеха... 

В социалната мрежа Фейсбук той е в списъка ви с близки приятели. Това означава, че следите всеки негов пост по дадени публикации. 

Ревнувате го, а все още не сте излизали и на първа среща. Знаете неговите тайни и недостатъци, но не ви пречат, дори ги намирате за сладки. 

Трудно може някой да ви ядоса, защото виждате света през розови очила. 

Търсите информация за него в интернет или чрез познати и приятели.

Постоянно проверявате мобилния си, за всеки случай, за да не пропуснете неговото съобщение или обаждане. 

Мислите за него твърде много и непрекъснато. Ако се събуждате с мисъл за обекта на вашите желания и заспивате отново с мисли, насочени към него, бъдете сигурни, че сте влюбени. 

Голяма част от досегашните ви приоритети са оставени на изчакване. 

Приемате неговите емоции. Ако той е щастлив, вие също имате повод да се чувствате така, и обратно. Когато човек е влюбен, приема проблемите и тъгата на любимия като свои и ги преживява по същия начин.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Без илюзии.

преди 9 години

34, аз съм самотна, нещастна, с болен мозък и пиша за живота на другите.Познати или не. Дали са щастливи или нещастни не го определям аз. Това поведение не е за безсилни хора, а за скучаещи. Сея ли злоба, смут и нещастие? Сигурно. Ако тези отсреща така искат да го възприемат, това е техен личен избор. Тупаници животът не ми бие, защото ме е смазвал няколко пъти и съм безсърдечна към хората да, категорично. Нещастна? Може. И какво от това? Имам ли любов в себе си. Имам. Пука ли ми за горното.Не.

26

Без илюзии.

преди 9 години

33, написах, че при срамът има определено някой външен.Пример. Вървиш сам по заледена улица. Няма никой наоколо. Спъваш се и падаш.Ще изпиташ ли срам? Най-вероятно не, защото няма кой да те наблюдава. Най-много да се ядосаш на себе си или да се разсмееш. Ако обаче има някой външен да те види,може и да изпиташ срам за това, как пък си се препънал и си се изложил така. Това за Срама. Любовта не зависи от външни хора. Или се обичате и държите един на друг или си търсите оправдания с външни хора.

25

Без илюзии.

преди 9 години

Всъщност не ме питаш какво ще правиш с този Срам, а ме питаш какво ще правиш с цялата си Любов, която от скрита само в теб си е пробила път и е излязла на яве? Защото, ако обичаш някого това не трябва да те кара да се срамуваш независимо от това дали твоята Любов ще срещне нейната Любов или ще се разминат за миг, за ден, за години или живот. Срам се появява, когато има повече от 1 наблюдател на събитията, който си мислиш, че ще те накара да почувстваш срам. Срамът няма общо с Любовта и жената.

fallback