Снимка: outnow.ch
fallback

Лаура Йейтс е експерт по връзките, който помага на мъже и жени да се съвземат след тежка раздяла и да продължат с живота си. Тя смята, че сред най-важните неща за една личност с разбито сърце е да запази своето достойнство и самочувствие след изживяната драма.

Ето и какви са нейните съвети в тази ситуация:

Не се молете

По време на раздяла емоциите са на високо ниво и могат да ви накарат да направите и кажете доста необмислени неща. Тогава се включва инстинктът за самосъхранение и шокът от самотата, която може да последва и сте склонни да забравите достойнството си и да се молите до последно за внимание. Не го правете.


Трябва ви време да осъзнаете ситуацията

Импулсивността е ваш враг и по тази причина при раздяла е необходимо време да се откъснете от случващото се и спокойно да го осмислите. След дни или седмици ще гледате по-позитивно на нещата.

Говорете с приятел

Когато човек бутилира емоциите си и ги държи в себе си, те могат да го унищожат. Затова изплачете болката си на доверено рамо и мигновено ще почувствате облекчение.

Грижете се за здравето си

Сърдечната болка често води до депресия, която пък резултира в много пороци. Не се сприятелявайте с бутилката и шоколада, нито с дивана, а вземете живота си в ръце. Спортът е лечебен, полезната храна също.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Без илюзии.

преди 9 години

Всички пушачи са самоубийци и егоисти. Можеш да си пушиш вкъщи само и единствено, ако жена ти е димилник и съпричастник в твоето самоубийство и ако нямаш деца наоколо. Всичко друго те прави зависим слаб натровен мразещ тялото си, храм на душата ти,...***.

31

Без илюзии.

преди 9 години

40, знаеш ли какво виждам, когато чуя: "жена, която пуши"?. Петмесечен ембрион, който не може да си поеме въздух и умира в майка си. Точно това. Петмечесен е, защото обикновено тогава идва душата, за да се намърда в димилника, наречен утроба на мама им пушечна...пушещи. Виждам димящи убийци на клетки, които димят в лицата на децата им, които също убиват. Виждам майка на две близначета, която пуши до количката им, а бащата - не. Не е отвратително. Умерзително и гнусно е. Цуни и смърдящата муцуна.

30

АТАКИСТ

преди 9 години

до 36Която иска да се трови, както намери за нормално- но на терасата. Понеже това е закон в моята къща- И всичките й приятелки на терсата ги пращам ако имат неблагоразумието да й гостуват, при положение, че са ме сварили намърдан у дома си.

fallback