Снимка: outnow.ch
fallback

Ако често ви се случва да се разделяте с гаджетата си, а после да се чувствате подведена и разочарована, може би просто си избирате мъже само сред един тип – неподходящите.
Явно сте привлечена от лошите момчета и вътрешният ви компас сочи в грешната посока. Вижте дали това е така:

1. Вие се променяте, когато сте във връзка.
Ако имате чувството, че всеки път се адаптирате към своя нов партньор, независимо дали това е промяна на гардероба ви, речника ви или местата, на които излизате, това е знак, че започвате връзка с неправилен тип хора. Не е редно гаджетата ви да очакват да се съобразявате с тях – те трябва да ви обичат заради това, което сте. Пазете се от мъже, които ще ви карат да се променяте заради тях!

2. Вашите приятели и семейство никога не одобряват гаджетата ви.
Ако хората, които ви обичат или познават най-добре, не одобряват гаджетата ви никога, това е доста добър знак, че изборът ви е неподходящ. Вашите приятели и семейството са хората, които ви обичат истински и те никога няма да гласуват доверие на мъж, за който виждат, че ще ви направи нещастна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Без илюзии.

преди 9 години

Да. Прав сте. Беше ми драго.

14

Тео

преди 9 години

А Вие...Вие сте се напарила от живота...факта, че четете тази статия го показва. Просто такива ... да ги наречем жалки същества ви привличат като магнит. Защото имат изучени фрази и знаят как. От мъжката гледна точка, в момента в който някоя жена каже, че има мъж, но ще го зареже заради ТЕБ, нещата приключват. Или трябва да си *** в слонски мащаб, за да не разбереш, че ще си следващият МЪЖ, или ... е, да гадно е да призная, просто ти е завъртяла главата. Има такива мъже и жени, които умеят!

13

Тео

преди 9 години

Не, не сте жалка! Определено сте без илюзии. Жалък е ТОЙ! Мога да ви кажа обратен пример с мен, след шест години аз предложих на приятелката ми, да, трябва да призная, че тя го искаше, но след като дадох всичко от себе си, разходка с лодка, шампанско, изискани десерти и прочее, проблема беше, че наистина нямах пари за пръстена, който исках, а и предложих с по-непретенциозно украшение. Разбира се, проблема беше доста по-дълбок, но НИКОГА, повтарям, НИКОГА, не съм си позволявал да излизам с друга!

fallback