Снимка: outnow.ch

Не се опитвайте да се преструвате, че не сте едно от тези момичета, които гледат на гаджето си като на потенциален баща на бъдещите си деца. Всички жени го правят, дори и да не си признават.

Една жена лесно може да усети, ако половинката ѝ не се интересува от създаването на потомство, демонстрирайки безотговорно, фриволно поведение. Невинаги обаче жената може да прецени дали може да се довери на партньора си и двамата да минат на следващия етап в отношенията си.

Ето и 10 неща, които ще ви подскажат, че вашият любим е готови за деца и че ще бъде чудесен баща:

1. Той обръща внимание на малките неща

Фактът, че приятелят ви помни рождения ви ден или оценява, когато му правите кафе сутрин, означава, че той няма да омаловажи важни моменти в живота си, какъвто е създаването на дете. Освен това, когато един ден бъдещото ви дете помоли баща си да види колекцията му от охлюви, половинката ви няма да го сметне за маловажно и ще отдели внимание на наследника си.

2. Той е игрив

Мъжете, които обичат да правят глупави шеги, да гъделичкат любимата си, да се борят с нея, да я гонят и т.н., прехвърлят тази своя игривост в отношенията си със своите деца. Те не се взимат твърде на сериозно и никога няма да откажат забавление на наследниците си, защото имат много работа.

3. Той гледа филмите, които вие искате да гледате

Ако любимият ви е склонен да гледа романтични комедии заради вас, тогава той няма да има и нищо против да погледа бебето за малко, за да ви отмени или да отиде на мача на сина си вместо на работна среща. Щом е склонен да прави жертви за кино, значи ще прави жертви и в името на семейството си.

4. Той е грижовен към родителите си

Мъж, който се държи мило и грижовно към родителите си, обикновено е топъл човек, който ще бъде чудесен баща. След като той се отнася добре към хората, които обича, той ще бъде търпелив и с малките си деца.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase