Снимка: outnow.ch
fallback

Оказва се, че колкото повече секс правите, толкова по-добри перспективи имате в кариерата си. Учените смятат, че редовните интимни ласки намаляват стреса на работното място и дори водят до по-високо заплащане.

Вероятно сте чували поговорката „Сексът продава“, която най-вече цели да оправдае употребата на разголени снимки в рекламния сектор. Но истината е, че сексът може да подобри кариерата на човек, дори той изобщо да не се занимава с реклама.

Ето и как точно:

1. Хората, които се радват на редовен секс, имат по-високи заплати.

Според проучване хората, които правят секс най-малко четири пъти седмично, изкарват и повече пари, отколкото техните връстници, които не водят толкова редовен полов живот. Изглежда, че връзката се крие в това, че тези, които правят редовен секс, са по-щастливи и по-здрави, което ги кара да са по-ентусиазирани на работното си място и да се държат по-уверено и със самочувствие. Това пък им гарантира по-висока заплата.
 

2. Сексът намалява стреса и удължава живота.

Сексът доказано намалява стреса, което означава, че човек се радва на по-добро здраве и по-рядко си взима болнични Според проучване на Шарън Норлинг честите оргазми могат да увеличат продължителността на живота с три до осем години. Ако сте здрав и енергичен, това няма начин да не се отрази благоприятно и на кариерата ви.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

кали

преди 9 години

Всичко зависи от мъжът по принцип , или си го бива или е пълен *** ....

18

Анонимен

преди 9 години

До23Как по конкретно желаеш да бъдеш оправен?

17

Анонимен

преди 9 години

До21Ти с тези съвети и с вечно събутите си ***.Чудно,как не си постоянното присъствие в родилното отделение.А за кариера и ниво в работата говориш.

fallback