Снимка: outnow.ch

Противоположностите се привличат, но всичко си има някакви граници. Жените притежават куп качества и черти на характера, които до ден днешен остават загадка за силния пол. Някои господата успяват да игнорират и преодолеят, други така и не спират да г дразнят.
Ето и какво той не понася:

Тайните трикове за красота, които в даден момент не са тайни
Сутиени с огромни подплънки, тонове екстеншъни, пърхащи мигли, мислите ли че това е секси? Може би отдалече „да”. Веднъж ще го излъжете, но когато излезете от банята по хавлия, той ще се почувства много прецакан.

Женските кодове
Жените умеят да комуникират на различни нива. И когато той се окаже в компанията на две жени, които въртят очи по особен начин и говорят с недомлъвки, но видимо се разбират, неминуемо ще се подразни.

Статуси и постове
В женската природа дълбоко залегнало е клюкарството, хвалбата, споделянето, парадирането. Всичко това намира огромно място в социалната мрежа и когато той се превърне във ваше оръжие (постоянното постване на общи снимки, отбелязване на различни места с него и споделяне какво правите във всеки един момент) вие отнемате правото му на личен живот и се намесвате сериозно в интимното му пространство, по начин, който не одобрява.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase