Кадър от филма: "Forgetting Sarah Marshall"; Снимка: outnow.ch

Много пъти е ставало въпрос за това какви са причините жените да си падат по лоши момчета, с какво точно ги впечатляват те и защо добрите момчета винаги са по-безинтересни на нежния пол. Оказва се, лошото е примамливо не само за дамите, но и за господата. 

Много представители на силния пол са напълно наясно (както и много жени), че изборът им е лош и трябва да вземат мъдро решение, когато става въпрос за избор на половинка. Масово обаче мъжете пренебрегват добрите момичета, тичайки след лошите.

Защо това е така и защо трябва да променят поведението си, ето няколко добри причини:

1. Мъжете свързват „лошото“ със „секси“.

Лошото е вълнуващо и мъжете го приемат твърде буквално. Много пъти господата правят асоциация със „секси“, чувайки думата „лошо“. Например, когато един мъж каже: „Ти си много лошо момиче“, той всъщност прави "специален" комплимент на своята партньорка. Доброто, от друга страна, звучи много предвидимо.

2. Лошите момичета обикновено са по-добри в леглото.

Или поне са такива във фантазиите на силния пол. Всъщност в много случаи това твърдение се оказва вярно, като „добри в леглото“ включва елементи като по-разкрепостени и готови за сексуални експерименти. Все пак кой мъж не би искал да бъде с жена, която е склонна да задоволи всичките му желания?

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase