Снимка: outnow.ch
fallback

Някои мъже просто са по-свестни от други, когато става въпрос за взаимоотношения и любов. Това е безспорен факт. Има представители на силния пол, които просто не са създадени за сериозна връзка и колкото и да се опитват – все се провалят в това начинание. Но кои са характеристиките, които правят един мъж по-специален за жената до него?
Ето и качествата, които ако откриете в даден мъж, то трябва да пазите връзката си с него като очите си:

1. Мъж, който ви гледа и наистина ви вижда. Ако човекът до вас се държи така, сякаш сте невидима, той просто не е за вас. Свестният мъж, който наистина ви обича, ще държи на вас повече, отколкото на самия себе си. Той ще се опитва да надникне в душата ви и да ви разбере, а няма да ви възприема като красива вещ до себе си.

2. Силният, но чувствителен мъж. Някои мъже са прекалено агресивни и се опитват да се наложат над всички останали. Има друг тип мъже, които имат слаба воля и избягват всички видове конфронтация. Стойте далеч от тези два вида мъже. Търсете си мъж, който има силна воля, но е способен на съчувствие и състрадание. Мъж, който не го е страх да влиза в битки, но никога не вади пръв меча си.

3. Мъж, който е амбициозен, но търпелив. Ако искате да живеете спокойно и добре, трябва да си намерите мъж, който да се стреми към успех, защото успехът е вратата към по-високия стандарт на живот. Не е нужно той непременно да стане милионер или световен шампион по някакъв спорт, но все пак да е устремен напред. В същото време гледайте този мъж да е търпелив, за да ви е приятно да вървите през пътуването, наречено „живот“ рамо до рамо с него.

4. Мъж, който има мечти, но е здраво стъпил на земята. Коя жена не иска мечтател, който едновременно с това да е реалист? Идеалният мъж е онзи, който иска да пипне звездите, но разбира, че не може да стъпи на Луната. Този вид мъже никога не се спират и правят всичко възможно, за да направят живота си по-добър, но в същото време това са мъже, които не страдат от прекалено голямо его и не дават обещания, които не могат да изпълнят.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Някоя статийка за идеалната жена няма ли да има, защото има и много смотани сред тях

19

Анонимен

преди 9 години

Не всички жени търсят пари. Мъжете вече не знаят как да се държат като мъже - после жените им били криви. Освен да се хванат за парите, друго не им остава. Какво им предлагате, освен вечно мрънкане, недоволстване и плюене на света около вас защото сте прекалено некадърни, за разлика от "гадните мутри". Подобни плювни от богат мъж не съм чула, това е типично за бай *** дето отива на среща и не спира да плюе всички жени и да реве що нямал пари. Коя нормална ще се хване с такъв?!

18

Анонимен

преди 9 години

Не знам някоя жена толкова да залетяла по определен мъж,че дори да го е изпусналаа.В стремежа си да не го изпусне.

fallback