Снимка: outnow.ch
fallback

Има двойки, които са заедно от години, но не се решават на съвместно съжителство, да не говорим за брак. За някои това е пубертетско поведение, за други –начин да съхранят отношенията си.
Ето и какви са предимствата на това да живеете реално с партньора си, но да прекарвате повечето си нощи в едно легло:

По-удобно е за хора с различен график с ангажименти

Някои работи изискват друго часово време, дори нощни смени. Ако не сте под един покрив, но все пак имате сериозна връзка, това все пак е начин да прекарвате някакво време с любимия човек било то и само нощем.
Тъй като не делите на практика един апартамент, от друга страна ще избегнете битовите караници относно различните ви навици, свързани с разликата в работните ви графици.

Оставяте пространство на другия
По-младото поколение има модерни разбирания за личния си живот и държи да има едновременно връзка, но и някаква свобода. Ако живеете заедно – второто е почти невъзможно, тъй като трябва да се съобразявате и допитвате постоянно до партньора си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

стефчо

преди 9 години

връзка с преспиване обикновено носи полово сношение..

11

Зор голям

преди 9 години

До РайнаИ тоалетната! Сутрин се редя на опашка - жена , деца и точно ми дойде ред и е време да излизам за работа. Стискай , стискай , устискам , пристигам , запътвам се към тоалетната и опаааа...изненада , заето , от такъв , като мен , който не се е доредил вкъщи.

10

:)

преди 9 години

Страхотно е.Със спокойствието, стабилността че всеки зад себе си има дом, сигурност и свобода (това е различно от неангажиращ секс). Позволява ти хем да оставаш сам когато искаш, хем да изпитваш удоволствие че го има другия. За съжаление идва, след като вече се е разпаднала класическа връзка с брак и деца. Обикновено консервирани за нещо хубаво, са тези които не могат да си го позволят. Само те могат да отричат нещо неопитали :)

fallback