Снимка: Outnow.ch
fallback
Има някои неща, които постоянно глозгат мисълта ни, докато се срещаме с някой специален, но все още не сме завладели напълно сърцето му. Вглъбяваме се в излишни анализи за това как ще възприеме думите или действията ни, без да си даваме сметка, че понякога честността, искреността и непринуденото държание са най-ценни.

И така, кои са нещата, за които сме склонни да анализираме прекалено, а не трябва?

Да кажем „Харесвам те“

Ако се срещате с някого от известно време, вероятно се притеснявате да изречете на глас, че го харесвате. Много жени се страхуват от проява на подобна искреност, защото се боят да не изглеждат прекалено влюбени в очите на мъжа.

Пък и страхът от отхвърляне или неоткликване също витае във въздуха. Забравете всички предразсъдъци и проявете спонтанност. Няма нищо лошо в това.

Отменяте срещи

В началото на една връзка много жени се притесняват да отменят срещата с мъжа, за да не го изтълкува той като нежелание от тяхна страна. Ако наистина имате ангажимент или е изникнало нещо непредвидено, няма нищо лошо да признаете истината, вместо да измисляте фалшиви извинения. Мъжете оценяват искреността.

Да кажете това, което мислите

Споделете спокойно с него това, което искате. Не се притеснявайте да кажете кой филм искате да гледате, кой ресторант да изберете или в кой бар да отидете след това. Не е задължително да се съгласявате с всяко предложение, ако не ви е по вкуса.

Още по темата прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback