Снимка: Outnow.ch
fallback

Неудобни сексуални моменти са имали всички, особено в ученическите години, когато интимните преживявания са все още в процес на научаване. Но дори и най-сигурните в способностите си възрастни имат поне по една неудобна ситуация в леглото, която ги кара да се изчервяват. 

Кои са най-неприятните секс ситуации, които могат да ви нервират, а могат и да ви накарат да потънете вдън земя от срам? 

Хванати в разгара 

Една от най-често срещаните засрамващи ситуации е да ви хванат в деликатен момент, независимо дали сте с партньор, или сам със себе си. Според специалистите в такива ситуации е най-добре да реагирате по възможно най-лекия и непринуден начин, защото все пак сексът си е човещина. 

Децата ви хващат в крачка 

Малките деца обикновено интерпретират гледката на родителите си в разгара на любовната игра като на боричкане. Възползвайте се от този факт и не правете изплашени физиономии, защото детето ще разбере, че не е трябвало да вижда това. 

Естествено, ако детето ви е по-голямо, този номер не минава и срамът връхлита с пълна сила.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

бай Тъпчо

преди 9 години

Абе наште жени с бажанака щото са близнечки и кат млади се гледахме да ги не объркаме ама нали сме и комший и секи ден те у нас-ний у тех и кат са понапийме с бажо спим де сварим,та помня веднаж мойта жена кат си турга пижамата гледам бенка и излезла под пъпат и кат я питам кво е туй вика-ами нещо ми излезло ама ша ми мине бе и верно бе на другият ден го немаше пък и веднаж бажанака и той разправя също за неговата та ептен са ококорихме ама пихме по ена мастика и си викаме-ами то се бабино бе..

13

Петър

преди 9 години

Ми аз до преди няколко години бях още пубер и с първата ми като тръгнахме да го правим не ми стана. Шанс

12

Патриот

преди 9 години

мен лично анти-възбуждащо ми действа когато жената носи бяло бельо със засъхнали *** по него ,не знам за вас как е.

fallback