Снимка: Outnow.ch
fallback

Много мъже се плашат от обвързване. Доста жени ще потвърдят този факт от злощастен личен опит. Но не всички жени се замислят, че може би има нещо в поведението им, което отблъсква мъжете. 

Не че оправдаваме злонамерените мъжки постъпки с погрешното поведение на някои жени, но все пак трябва да отбележим, че има някои типажи жени, които мъжете всячески избягват.

Кои са те? 

Свръхумната 

Интелектът е висша ценност, която не всички притежават. Прекрасно е, когато откриеш човек, с когото да можеш да проведеш разговор на разнообразни теми, без той да е изпълнен с празни приказки. 

Когато стане въпрос за избор на интимна партньорка обаче много мъже бягат от този тип жени. Остроумният разговор е секси и възбужда, но за повечето мъже по-интелигентна от тях жена не е опция. Вероятно това се дължи на подсъзнателен мъжкарски рефлекс, смятат специалисти. 

Златотърсачката 

Мъжете ще посочат този типаж жени като най-отблъскващ и неподходящ за обвързване. Златотърсачките са червена сигнална лампа, която светва в полезрението на всеки мъж. Почти сигурни сме, че няма такъв, който с радост да приветства меркантилния стремеж на някои жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

Забелязал съм, че българките напоследък си падат и се женят по доста дебели, гнусни и отпуснати мъже, може би причината е психологическа и се крие в икономическата и социална катастрофа на държавата.

14

:))

преди 9 години

Благодаря за тази статия, Днес.бг. Ще се постарая да не правя впечатление на момиче, което се числи към някой от тези типове.И тъй като съм в добро настроение, ще кажа на господата нещо важно, което може да им послужи като ориентир: Умната жена може да се престори на глупавичка, ако прецени, че тази позиция в момента е печеливша. Но глупачката, каквото и да направи, умна няма да стане. Така че, внимавайте, докато се стараете да намерите някоя, която задължително да е по-малко умна от вас! :))

13

бай хОй

преди 9 години

До ?Пиле, не търсим такива. Обаче предлагането е свито, мойто момиче.

fallback