Снимка: LOVE style
fallback

Край на чуденето кой ще влезе в Къщата на ВИП Брадър! Списание LOVE style разкрива ексклузивно първите 10 участници.

На 15 и 16 септември прага на Къщата ще преминат Йорданка Христова, Ели Гигова, Евгени Минчев, Тити Папазов, Иво Аръков, Влади Въргала, Ива Екимова, Камелия Тодорова, Кали и Елена Кучкова.

Всеки от участниците е преминал през своите трудни моменти, за които ще научите от списанието. Голямата любов на Йорданка Христова умира отвъд Океана, Влади Въргала живя с диагноза рак, Камелия Тодорова не съжалява, че е избягала от България и е последвала любимия си мъж в Западна Европа; Ива Екимова вярва, че баща й и Дими я пазят от небето.

Елена Кучкова пък получи подкрепа от приятеля си политик. Ели Гигова ще докаже в Къщата, че не е глезена милионерска дъщеря, а Иво Аръков най-вероятно ще разкрие истината за побоя над него за раздялата с Мика.

Още светски новини  можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 9 години

мъка мъка,пак ли ще гледаме лудите по тв-то

12

Анонимен

преди 9 години

Всички участници са в пъти по-достойни хора от писалите индивиди под мен...

11

sallaadin

преди 9 години

Предлагам да ги разделят на два лагера"ИДИЛ" на жените и Украйна за мъжете, жените да ходят с бурки ама голи под тях, а мъжета с АК 47 и по пистолети, да им се спре газта, водата и тока, като има едно единствено условие, накрая да остане само един, като умори другите или със секс или със стрелба. Лонус точки ще се дават за "секс джихад" на Околовръстното и сваляне на ниско летящи над Нови Хан самолети. Така ще гледаме в едно турско, индийско, руско и американски политически-порно сериал. А?

fallback