Снимка: outnow.ch
fallback

Може и да не сте се замисляли как съдържанието на портфейла ви може да повлияе на вашите оргазми, но в действителност има връзка между тези две неща.

Според едно ново изследване на списание Money има доста шокиращи начини, чрез които състоянието на банковата ви сметка, може да окаже влияние върху вашите действия в спалнята.

Ето и четири от тях:

1. Равните доходи на съпрузите са гаранция за повече секс в семейството

Когато и двамата партньори печелят една и съща или приблизителна сума пари, това е добре за техния сексуален живот. Според проучването 51 процента от тези двойки се радват на горещ секс. Изобщо не може да се каже същото в случаите, когато мъжете изкарват по-малко пари от жените си.

2. Паричните проблеми водят до занижено либидо

Нищо не убива настроението за секс по-бързо от един огромен скандал, свързан с пари. Това са данните от едно неотдавнашно проучване, от което става ясно, че споровете на тема „финанси“ са най-честата причина за конфликти между съпрузите, а "неудобните" разговори за пари съсипват всякакво желание за интимност.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Бил Гейтс

преди 9 години

Мда. По-добре млад, здрав и богат, отколкото стар, беден и болен. Това е истината! В случай че не знаете де...

7

...

преди 9 години

Епа то си е иасно кат имаш по дебел и голем, портфейл повечко женици ти се лепят! Сега за секса не е ясно дали ше можеш или не, ама то кат ти се накачулят 101 жени се с некоя ше го дигнеш значи! А тия неща с имането на мъжа и жените са си били така още от как сме слезли от клона, че и от преди това сигурно! Нема ко да се лъжем секса си е чиста стока и като всяка стока си се продава на най-високата възможна цена!

6

Дедо Мъди

преди 9 години

хОрата са казали кахърен Боку работа не в'ръши! На капав поженкар мек му е маркуча!

fallback