Снимка: Outnow.ch
fallback
Свикнали сме да чуваме за много самотни майки, които отглеждат децата си, грижат се за прехраната и изпълняват ролята на майка и баща едновременно. Знаем също колко трудно е за такива жени да имат личен живот, не само защото са отдадени на децата си, но и защото социалните предразсъдъци на повечето мъже им пречат да изградят пълноценна връзка.

Но съществуват и самотни бащи, макар и по-рядко. По една или друга причина съдбата поставя хората в ситуации, в които трябва да се оправят сами и татковците, избрали да не избягат от тази отговорност, заслужават адмирации.

Децата се нуждаят от време, внимание, средства и възпитание. Жените, които се срещат със самотни татковци, трябва да имат предвид тези обстоятелства. На какво е добре да обърнете внимание, ако и вие сте в подобна ситуация?

Не се занимавайте с децата му, ако намеренията ви не са сериозни

Едно от най-важните правила за срещите със самотни татковци е да не се ангажирате с децата им, ако не сте сигурни, че искате обвързване с този мъж. Децата лесно се нараняват от появата и раздялата с различни хора в живота им.

Не игнорирайте другия родител

Дори да не ви харесва, децата си имат майка, освен ако самотният татко не е вдовец. Именно заради това се налагат комуникация и срещи с бившата жена покрай децата и вие трябва да го приемете. Опитайте се да поставите интересите на децата пред своите. Не играйте роля на зла мащеха и няма да имате проблеми.

Уважавайте нуждата му да говори за бившата

Когато става дума просто за бивши гаджета, нещата не са чак толкова заплетени. Но когато в картинката с бившата или бившия са вплетени и деца, тогава нещата стават изключително болезнени.

Останалите съвети може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Когато жената започна да се боде с колега, не му мислих много и подходих по същия начин и аз - намерих си дупка за пълнене. И познайте кво стана. И тя разочарована от половинката си, разстроена, наранена и прочие дивотии. Да, ама след 5-6 интимни сеанса се случи логичното: започна да се опитва да дърпа конците тя и постепенно да се стреми да седне по турски на темето ми. Тогава се чукнах в главата, че вместо една душегубка вече имам две. И ги разкарах и двете. Сега съм сам и животът започна пак.

9

:))

преди 9 години

Ако кифлата не намери чичко паричко, отива при философи като 2, 3, 5, 6 и, нали друг не я иска, започва да му обяснява, че и него харесва, и децата му ще гледа.Да ви е честито такова "младо момиче"!

8

За паясник, каква?

преди 9 години

Булка втора, трета или четвърта употреба.Ако разведеният е с деца - полага му се като втора съпруга някоя, която е също разведена и е с деца.Под една друга статия писахте, че държите да се жените за девствени момичета, защото ви е неприятно да си представяте, че е била и с други преди вас. А на момичето приятно ли му е да бъде с мъж втора, пета и петдесет и пета употреба?И по ръце да тръгнете, истината е една - предпочитат се запазени млади момчета! Само кифлите търсят чичко паричко!

fallback