Снимка: Vogue
fallback

През 2002-а година героят на Джош Хартнет във филма „40 дни 40 нощи” се обрече на сексуално въздържание, за да провери дали може да издържи на изкушенията толкова дълго.

Агонията му трая седмици наред и това е така, защото не бе достатъчно изобретателен. Оказва се, че оргазъм може да се постигне и то без да има проникване.
Вижте как:

1. С мисъл

Сексът е физическо изживяване, но менталните картини и мислите помагат много. За жените специално е много важно да впрегнат мозъка си, за да достигнат крайното удоволствие. Дори мъжът да е много опитен и в леглото, ако те не са настроени за оргазъм, няма как да го получат чисто физически. Мъжете също могат да свършат като насочат мислите и фантазията си в тази посока, твърдят изследователи от университета Рътджърс.

2. Чрез зърната

Изследвания показват, че стимулирането на женските зърна е пряко свързано с клиторната възбуда. Тези свързани неврони освобождават окситоцин, който е свързан с огромно удоволствие и води до оргазъм. Секс гуруто Херберт Ото твърди, че близо 29 % от дамите са изпитвали подобен оргазъм.

3. Чрез пъпа

Има много фетиши и един от тях е към пъпа. Според някои учени, ако той е лизан, смукан и обгрижван, може да се стимулират точки в матката и вагиналните нервни окончания, които да доведат до върховното освобождаване.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Потресена

преди 9 години

До 7Коя зодия е бил вуйчо ви?

15

АНТИОВЦА

преди 9 години

Вярно е НО ИМА и ОЩЕ ДА СЕ ДОБАВИ. Жените са най-приятно възбудени (Хорни) по средата м/у двата мензиса. Мъжете обаче са НАЙ-ВЪЗБУДЕНИ и СЕКСИ, когато ЧЕТАТ ВЕСТНИКА и КОМЕНТАРИТЕ на в. ДНЕС!

14

Дон Дуков 2

преди 9 години

Теди, трите твои и трите мои стъпки. 1. Ти ми се появяваш с миниполичка и силно деколтирана блузка, а ат те завеждам в апартамента си. Така и двамата се възбуждаме.2. Ти ми предлагаш аналното си отворче за напълване, а аз показвам портфейла си. Така и двамата получаваме оргазъм.3. Ти се замиваш и бягаш в мола да изхарчиш заработеното, а аз се отпускам на фотьойла с цигара и питие в ръка. Така и двамата запомняме с добро случилото се.

fallback