Kадър от филма "Stuck in Love"; Снимка: outnow.ch
fallback

Любовните раздели са нещо много неприятно и често са тежки за преживяване. Именно затова е добре всеки път да си вадите поуки от тях, анализирайки миналото си с този човек. Не губeтe вяра в истинската любов.

Не позволявайте скръбта да превземе душата ви. Трябва да знаете, че отношенията ни дават възможност да растем духовно и да получаваме нови и скъпоценни преживявания. Тези, които си мислят, че са си изгубили времето с грешния човек, не са прави, защото те са разбрали много неща за страховете си, за своята същност и за значението на истинската любов.

Ето и 7 неща, които трябва да запомните от неуспешните си връзки:

1. Всеки има нужда от лично пространство

Много хора смятат, че истинската любов означава, че те трябва да прекарват по 24 часа на ден заедно с лицето, което обичат. Такъв график ще ви накара да загубите своята идентичност в доста кратък период от време. Не забравяйте, че всеки има нужда от малко свободно време и пространство, за да задоволи личните си нужди и да направи нещата, които го карат да се чувства жив.

2. Периодът на влюбване е временен

Този прекрасен период обикновено ни ​​кара да летим на крилете на щастието, но за съжаление, той свършва бързо. Тогава влюбеността би трябвало да се превърне в истинска любов. Любовта е тогава, когато човек е готов да сподели и добро и лошо със своя партньор, приемайки го с неговите плюсове и минуси

3. Другите хора не ни принадлежат

Ние живеем в демократичен свят, където хората са свободни и имат равни права и отговорности. Освен това те са независими. Без значение колко дълго сте били заедно с половинката си, вие трябва да сте разбрали, че този човек не е бил ваша собственост. Хората, които наистина се обичат един друг, се уважават и избягват да се контролират.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

Хората, които наистина се обичат един друг, се уважават и избягват да се контролират.-------------------------Тоест не се познават. Това е женската част на историята Когато жената опознае напълно мъжа, той става безинтересен! И съответно - ненужен!А при мъжете е доста по-различно - докато жената е красива и добра, всичко е ОК, обаче променят ли се тези неща се отива към търсене на други ...

11

Анонимен

преди 9 години

Анонимния ***, който апостофира Дидо със сигурност е жена. Изобщо и не си направи труда да вникне в това, което е написал той. Само повтаря кифленската си мантра...

10

Анонимен

преди 9 години

Дидо, осигури финансова стабилност на една жена, при всякакви обстоятелства. Работеща, неработеща. Спокойствие да се чуватва добре в кожата си. И спокойно да си отглежда децата, уверявам те, че никоя жена няма да те напусне или да пожелае развод.

fallback