Kадър от филма "Пътят на срама"; Снимка: outnow.ch
fallback

Понякога изграждането на успешни взаимоотношения с даден мъж е трудно начинание. Това се дължи на факта, че мъжете като цяло са напълно различни от жените. Ако наистина искате да ги разберете, комуникацията няма да ви е достатъчна.

Има много книги, посветени на мъжката психология, но може би ще се изненадате да разберете, че за всички мъже по света има 5 еднакви неща, които са от голямо значение и те ги търсят у своята любима.
Ето ги и тях:

1. Респект
Уважението е едно от най-важните неща, които по принцип имат значение за хората като цяло. Те правят всичко възможно, за да бъдат уважавани от своите приятели, близки и колеги. Когато един мъж вижда, че жената до него не го третира с уважение, той страда много. Нещо повече, липсата на уважение дори може да понижи неговото самочувствие. Дамите понякога подценяват това и потискат половинките си с прекалено директорско поведение, а когато се усетят, вече е твърде късно...

2. Признателност

Повечето мъже не могат да живеят без признателност. Те се нуждаят от непрекъснати комплименти за техните постижения. Единственото нещо, което трябва да направите, е да бъдете благодарна на мъжа в живота си, за това че ви дарява с щастие и че споделя собственото си щастие с вас. Правете му комплименти, казвайте и му показвайте, че го обичате и ще видите разликата.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

Жената до мъжа, ако го харесва достатъчно, какво иска повече?

11

за 12

преди 9 години

Не се срамувай, не си българин, вижда се от написаното.

10

Анонимен

преди 9 години

Поредната магистралка без грам мозък в главата която е тръгнала да обяснява на хората как да си живеят живота. От каква позиция бе другарко Драгоева? Какъв ви е житейския опит, какво ви е образованието, какви са ви познанията та сте тръгнали от тази трибуна да поучавате населението? То ако можеше само с пиене по чалготеките и заработване на някой лев на околовръстното да се ставаше журналист - държавата ни щеше да е рай. Материала ни е такъв, материала. Срам ме е, че съм българин...

fallback