Снимка: Sxc.hu
fallback

Непланираната бременност и полово предаваните болести са двете напасти, които могат да ви сполетят при небезопасен секс. Затова е важно да се ползват презервативи. Те са един от най-сигурните методи за предпазване при секс.  

Невинаги мъжете носят презервативи, а и не всички са съгласни да ползват. Затова можете да се подсигурите, ползвайки дамски презерватив. 

Как се използва? 

Презервативът има два края – затворен и отворен. Смазващото вещество трябва да бъде от външната страна на затворения край.  

Трябва да намерите най-подходящата позиция, за да сложите презерватива. Легнете, качете краката си на стол или клекнете, за да пъхнете дамския презерватив.

Следващата стъпка е да го поставите като тампон. Стиснете вътрешния пръстен на затворения край и поставете във вагината.  

Вътрешният пръстен трябва да достигне шийката на матката, а външният пръстен трябва да се намира във влагалището. 

Съвети за използване на дамски презерватив 

Презервативът за дамите не е стегнат като мъжкия, затова има вероятност да се движи по време на акт. Не се стряскайте, нормално е!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

да живее химията!

преди 9 години

Днес, в съвременния свят има толкова много и разнообразни защити за жените, при секс, че е направо смеховито да се обсъжда подобна секс джиджавка. То не са хапчета, кремчета с апликатори има и след актови химийки- вагинални и орални, дори и на лекар не е нужно да ходиш през ден, но е нужно надеждно и грамотно инфо по въпроса, а това "изобретение" от след войните, през миналия век е за разнообразие или ретро фетиш, може и партньора да се пробва да го сложи като секс игра...

20

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЯвно си гумаджийка 7ми радряд

19

norges

преди 9 години

Ей това е работа мечта - да слагам тези презервативи на неумели дами. Ще основа мобилна фирма и до 20 мин. съм на място. *** и пари няма да вземам, ей така за здравето на хубавите жени ще се блъскам.

fallback