Снимка: freeimages.com
fallback

Сексът винаги е по-вълнуващ, когато в него има разнообразие. Има много варианти, чрез които може да разнообразите вашия сексуален живот, да изпитате голямо удоволствие и да се сближите още повече с партньора. 

Сексиграчки, секс ролеви игри и т. н. и, разбира се, разнообразие и експериментиране в секспозите. Но последните често освен удоволствие могат да крият риск от наранявания. Вижте кои са едни от най-рисковите секспози. 

Секспоза „Ездачка“ 

Една от най-любимите секспози на мъжете и на голяма част от дамите също е рискова. В тази поза жената определя ритъма, дълбочината на проникване на пениса. Ако вашата партньорка е приклекнала върху вас, трябва да има силни и здрави мускули на ръцете и краката. 

При едно малко колебание в баланса на тялото тя може да се наведе рязко напред или назад, което да доведе до болка, дори фрактура на пениса. 

Секс поза „Количка“ 

Характерно за тази секс поза е, че жената е наведена и с гръб към партньора си. Единствената опора са ръцете й, които са опрени на пода. Краката и са във въздуха, придържани от партньора, който трябва леко да приклекне, за да може да проникне. 

Тук също се изисква добър баланс и от двамата партньори. Секспозата крие риск както за мъжа, в случай че загуби равновесие, така и за жената.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

norges

преди 9 години

Най-рисковата поза: Тя в кухнята наведена над масата кълца салата, аз отзад я ... като в "количката", мъжът и се провиква от хола: Айде ***, колко време ще чакам салатата.

17

Анонимен

преди 9 години

Не бих отказал една лека фрактура от авторката каквото и да означава това

16

Анонимен

преди 9 години

Най-опасната поза е "родео":Жената възсяда мъжа, стиска го с все сила за тестисите и се опитва да се задържи 8 секунди.

fallback