Kадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch
fallback

Докато само преди няколко десетилетия изневярата като че ли е била запазена марка само за мъжете, то нещата днес стоят по много по-различен начин.

Вече няма да се приеме като изключение, ако една жена реши да изневери. Всъщност отдавна вече не важат двойните стандарти между половете, поне не по отношение на този въпрос.

Днес колкото често чувате или ставате свидетели на случаи, в които мъже изневеряват, толкова често се сблъсквате и със случаи, в които представителките на нежния пол правят същото. Както вече е известно, причините, заради които жените и мъжете изневеряват, са различни.

Господата са подтикнати по-скоро от своето желание да си докажат, че още ги бива, а изневеряващите дами искат да запълнят някаква емоционална празнота по този начин. Как обаче се чувстват двата пола по отношение на изневярата? Резултатите от ново проучване определено няма да се харесат на безнадеждните романтици. Ето ги и тях:

Изневярата не е нещо лошо – освен ако не ви хванат. Парадоксално е как хората мислят по отношение на изневярата в зависимост от ситуацията. 82% от анкетираните са заявили, че имат нулева толерантност, когато става въпрос за подобна измама. Почти същият процент обаче са на мнение, че биха изневерили, стига това да няма никакви последствия.

Някои видове изневяра са позволени. В същото време половината от анкетираните мъже и жени са споделили, че вярват, че винаги има някакви основателни причини, заради които човек изневерява. Например, ако „връщате“ на гаджето ви, който пръв ви е изневерил, вашата измама е оправдана и не се брои. Интересно откога двама партньори, които си изневеряват, имат стабилна и здравословна връзка?

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 9 години

17. Да тоя "дари".Може да ти каже че е бил с тъща си , с дядо си , изобщо развинтена фантазия!Веднаж го питах, ох какво сте щастливо семейство, Женати с кого е ?

28

Анонимен

преди 9 години

Легнал си мъжа с друг мъж, харесало му и минал на другия бряг. Жените не са така, може шкуркат цяла нощ, но не отиват на другия бряг. Те не прави ли секс, защото мъжа станал гей.

27

Анонимен

преди 9 години

Аха....., Жените го могат и правят цял живот. Мъжете, докато са млади и до време.

fallback