Kадър от филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни"; Снимка: outnow.ch

Повечето необвързани млади жени се чудят как да привлекат идеалната си половинка и изобщо къде да я открият. В тази своя мисия те без да искат сами си създават правила, които им пречат в изпълнението.

Част от дамите искат любов, но от друга страна се плашат да не бъдат наранени. Част от тях искат да бъдат в сериозна връзка, но от друга страна искат да имат свобода.

Всичките тези правила превръщат намирането на партньор в живота в истинско предизвикателство. Вижте кои са основните причини, произтичащи от противоречиви правила, които са в основата на това, все още да сте необвързана:

1. „Искам връзка, но мразя да излизам по срещи.“

Много жени имат този проблем, който доста им пречи в намирането на любовта. Много от необвързаните дами мразят чувството на несигурност/притеснение, което съпътства ходенето по срещи и за това си ограничават възможностите да си намерят гадже. Други дами пък се страхуват да не изживеят поредното разочарование и затова също не откликват на предложенията за срещи на заинтересованите мъже.

2. „Искам свестен мъж, но отказвам да излизам с ниски, дебели, плешиви, безработни и по-ниско образовани от мен мъже.“

Добрите момчета могат да бъдат открити във всякакви форми, размери, нива на доходи и образование. Има свестни мъже, които са високи, стройни и добре образовани, но има и много готини момчета, които имат само диплома за средно образование, но пък в тяхно лице можете да намерите любовта на живота си, така че не ги отхвърляйте.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase