Kадър от филма "Мир, любов и още нещо"; Снимка: outnow.ch
fallback

Случвало ли ви се е да сваляте упорито някоя дама, а тя постоянно да ви държи в „приятелската зона”? Една от причините вероятно е, че тя ви смята за хомосексуалист. Може и да се изненадате от този факт, но жените разчитат по интересен начин някои ваши думи и постъпки. Ето и 4 причини тя да ви счита за гей:

1. Не показвате достатъчно ясно интерес към нея

Каните я у вас, но след като се озовавате на дивана, не правите никакъв опит да я атакувате сексуално. Вероятно се опитвате да бъдете джентълмен и дори комплиментите ви са прекалено романтично-клиширани, докато тя ви мисли за гей. Дърпа огромното си деколте надолу, усуква крака, така че полата ѝ да се вдига с още един сантиметър нагоре, а вие – нищо. Как да не ви помисли за гей?

2. Постоянно коментирате сексуалността на другите

Излезли сте заедно навън, а дебнете като някоя клюкарка какво се случва около вас. Забележите ли някой хомосексуалист, просто не можете да се стърпите и правите коментар. Веднъж ок, но ако това се повтори няколко пъти в рамките на деня, тя определено ще ви помисли за хомо. Какво пък толкова ви вълнува любовният живот на гейовете?

3. Клюкарите повече от нея

Клюкарстването е типично женска черта. И гейовете я притежават. Ако вие си падате по обсъждането на всякакви слухове, не се изненадвайте, че тя ви гледа недоверчиво и едновременно с интерес. Вече сте нейна партия, нейната нова приятелка – гей.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

Бе аз женските ,като ги гледам в последно време, все повече ми мязат на ...ТРАВЕСТИТИ ,ама това е друга тема

13

...

преди 9 години

Абе има жени с който е 100 пъти по-добре да те мислят за гей! Щото при тях ставане нема! И жен шен и виагра и кото и да земеш не ще и не ще да рипне! Докато с други то си рипа *** пък те бегат и така е в тоя свят, какво може да се направи? :)

12

Анонимен

преди 9 години

Не прочетох цялата статия, защото не ми се щрака Tialoto.bg, но ако правите първите три неща, то вие определено сте Гей.

fallback