Нина Добрев е на 25 години и е необвързана; Снимка:Getty Images

Необвързаните момичета често смятат, че пропускат нещо важно в живота, тъй като обществото вярва, че всеки трябва да се стреми да бъде част от двойка. В общи линии те по-скоро мразят статуса си на необвързана, особено ако вече минават 25. Въпреки това животът на необвързаните млади жени има доста предимства, които те не само не ценят, но и рядко осъзнават.

Точно за тях обвързаните им посестрими тайничко им завиждат. А ето и няколко от тях:

1. Живот без стрес и зависимост

Жените в сериозна връзка са длъжни да се съобразяват със своята половинка. Това неминуемо води до определена доза стрес – дали той ще е доволен, дали няма да се сърди, дали ще оправдая очакванията му, дали все още ме желае, дали няма да ми изневери и т.н. Както виждате, дамите, които си имат гадже или съпруг, непрекъснато имат някакви притеснения и/или опасения спрямо него, които неусетно натоварват психиката им.

2. Необвързаните жени са свободни да създават плановете си

Една жена без гадже може сама да избира дали да излезе на заведение, дали цял ден да не прекара в леглото си, или да отиде на концерт, на фитнес, на почивка... Тя има пълната свобода да прави каквото си иска, да си създава собствени графици и то без да се налага да се притеснява за мнението на някой друг или пък да се съобразява с чуждите планове.

3. Тези жени живеят без да бъдат контролирани

Кога ще се прибереш, къде отиваш, колко време ще се забавиш, с кого говори....Жените, които имат сериозни гаджета или съпрузи, особено ако са по-ревниви, често им се отчитат по няколко пъти на ден. Ако батерията на мобилния им телефон падне и те няма как да я заредят, тези жени ще се сблъскат с нацупената физиономия на любимия мъж. Необвързаните жени няма защо да се притесняват за подобно нещо - освен това батерията на техния телефон вероятно издържа много повече.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase