Снимка: Reuters
fallback

Поговорката, че мъжете, които са добри танцьори се оказват страхотни любовници, може би има своето обяснение. Танцьорите са не само атрактивни – те са чувствени, забавни, а и какъв по-добър повод да разпалите страстта от танцуването на горещ танц? 

Танцуването изисква много качества, които не всеки човек, особено мъж, притежава. Защо е добре да се срещате с танцьор? 

Те са амбициозни 

Повечето танцьори са трудолюбиви и са способни да работят неуморно, докато постигнат желания резултат. Това е прекрасно качество, стига да не излиза от рамките на нормалното. Танцьорите могат да ви вдъхновят да се устремите към усъвършенстване и да се фокусирате върху вашите стремежи и желания. Ще се усещате сякаш могат да реализират всичките ви мечти. 

Те са внимателни 

Добрите танцьори са наистина добри наблюдатели. Според някои изследователи съществува силна връзка между обучението в танцовите съчетания и наблюдателността. Танцьорите са наистина внимателни в детайла, спомнят си всички подробности – рождени дни, годишнини, малки неща, които напомнят за ценен миг, прекаран заедно – направо ще ви шашнат! 

Ще имате чудесна възможност да се докоснете до изкуството 

Ако се срещате с танцьор, вие ще имате прекрасна възможност да се докоснете до изкуствата. Танцьорите са хора на изкуството и вероятно ще имате възможност да се насладите на пиеси, танцови представления, балет. Ако не сте били техни почитатели досега, то със сигурност ще станете!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

дърваря

преди 9 години

Мъжът да прави чупки като някакъв ненормален, докато жената стои като дърво в ръчичките му - и това му казвате връзка...Това жените - много бръмбари имате в главите

7

*

преди 9 години

Интересна статия.Сега очакваме продължение за връзка с оксиженист, шофьор на бетоновоз, главен готвач, културист (тежка категория), ядрен физик, микробиолог и имплантолог със специализация в лицево-челюстната хирургия...Айде стига тъпотии бе хора! А къде остава любовта?

6

АБВ

преди 9 години

Ужас, този път те сбърках с Теди. Знам си, че трябва да преглеждам този сайт по - често. Ето какво става като пропусна само няколко дни!

fallback