Снимка: сп. Entertainment Weekly

Еротичните книги могат да бъдат не само увлекателно четиво, но и полезен източник на информация. В този тип романи се говори много повече за секс, отколкото в останалите. Според скорошно проучване повечето еротични писатели основават секс сцените си върху събития, които реално са преживели.

Сайтът Fussy Librarian анкетирал 103 писатели за техния сексуален живот, а резултатите са доста интересни.

Трима от всеки четирима писатели споделят, че черпят вдъхновение от реални случки от своя живот, а 46% признават, че са правили секс с „изследователска цел“. 41 на сто пък споделят, че са опитвали садо-мазо.

Очевидно много от еротичните писатели не само си фантазират нещата, които пишат. Ето защо си заслужава да прочетете някои от техните секс съвети. Дали ще се възползвате от тях  е въпрос на личен избор.

1. Превърнете различни предмети в секс играчки.

Не е необходимо да ходите до секс шопа, ако искате да се разнообразите. Може да използвате вратовръзка за връзване на очите или пък шал за ръцете. Свещ е добър вариант за смелчагите, които искат да се включват в игра с восък. Ако пазите някои интересни костюми от Хелоуин, непременно трябва да ги включите.

2. Вдъхновете се от филми.

Сабрина Лейси, която е автор на еротичния роман „Hearts“, препоръчва да гледате филма „Девет седмици и половина“ заедно със своя партньор. Това ще ви даде нови приключенски идеи, които да използвате в спалнята, а и извън нея. Може би вече никога няма да погледнете със същите очи на едно кубче лед.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase