Кадър от филма "Яж, моли се и обичай"; Снимка: outnow.ch

Според мнозина няма нищо по-хубаво от секса. Проучване обаче показва, че хората предпочитат да правят много други неща и интимният акт и оргазмите са далеч надценени. Не че сексът не е важен, но напоследък приоритетите на хората се променят.

Ето и какво предпочитат да правят 74% от хората вместо секс:

1. Ядене

През 2012 г. изследване показа, че един на трима необвързани би избрал храната пред секса. 26% категорично се изказаха в полза на шоколада, а 25% в полза на пържолата.

Френските жени също вярват, че храната е по-важна от ласките. 25% издават, че изпитват по-голямо удоволствие от храната, отколкото от секса.

2. И по-специално беконът

Не шоколадът, сладоледът или топъл сандвич, а 43% от участничките в проучването са споделили, че беконът е на върха на техните хранителни предпочитания.

3. Да си цъкат по смартфона

В дигиталната ера, в която живеем, смартфоните са по-важни от половинките ни. 44 % от хората спят със своите джаджи, а 20% издават, че са пред сърдечен удар, когато видят, че батерията им издъхва и нямат зарядно наблизо.

В едно изследване маса американци издават, че предпочитат да си поиграят със смартфона, отколкото да правят секс.

4. Да спят

Според Better Sleep Council 80% от жените признават, че предпочитат да спят пред това да правят секс.

5. Да притежават плазмен телевизор

Британско изследване показа, че повече от половината мъже биха се отказали от интимните ласки, само и само да притежават плазмен телевизор.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase