Майкъл Фасбендер е представител на зодия Овен; Снимка: GQ

Най-точната дума, с която може да се опише мъжът Овен по отношение на любовта е „сложен“. Има много аспекти от характера на партньора Овен, за които трябва да внимавате, ако искате нещата между вас да потръгнат или да продължат все така добре.

Това, което трябва да очаквате от влюбения Овен, е, че той ще отдаде цялото си внимание към вас, но ще очаква и вие да отвърнете със същото. В случай, че копнеете за някоя страстна и вълнуваща връзка, значи определено сте се насочили към правилния човек.

Някои мъже Овен имат репутация на „лоши момчета“, но обикновено тя е съпроводена от огромна доза чар, което действа подлудяващо на жените. Когато мъжът Овен се влюби, той не се залъгва с илюзии – за него всичко е толкова истинско, колкото му показва действителността.

Мъжете с тази огнена зодия обичат предизвикателствата, така че вие може да се правите на недостъпни. Но само до момента, в който наближите границата на позволеното. Прекалената недостъпност не е по нрава на мъжа Овен.

Един от забележителните аспекти от любовната характеристика на партньорите Овен е, че различните жени биха ги описали по различен начин. Например една по-консервативна и срамежлива жена ще бъде по-скоро шокирана от Овена и би го определила дори за хулиган.

За приключенски настроените жени мъжът Овен е като увеселителен парк – с него винаги е интересно. Дамите с особено изразен свободен дух може би няма да са очаровани от Овена, тъй като той ще иска да ги контролира.

Независимо към коя категория жени спадате вие, прочетете кои са нещата, които трябва да очаквате от партньор Овен:

– Типичният мъж Овен е енергичен, темпераментен и много ентусиазиран. Когато той е влюбен, очаква да му отвърнете със същото, дори в още по-големи количества. Този човек ще ви засипва с вниманието си и ще ви преследва сякаш сте последната жена на планетата. Всъщност в даден момент за него вие наистина сте последната жена на планетата. Поне до следващия интересен обект, който Овенът срещне по пътя си.

– Подхождайте с доза мистериозност към мъжа Овен. Той има нужда от нещо неясно, което да провокира фантазиите му. Не позволявайте да бъдете като изцяло прочетена книга за партньор с тази огнена зодия.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase