Кадър от филма "Винаги в същия ден "; Снимка: outnow.ch

Ако един мъж прави всичко възможно, за да ви покаже, че ви харесва. Ако помежду ви прехвърчат искри и флуиди. Ако редовно засичате погледите си и търсите поводи за общуване, то значи флиртът ви е реалност. Но ако той не прераства в нищо повече вече седмици или месеци наред, то сигурно вече сте започнала да се чудите защо обектът на желанията ви не ви кани на среща?

Това може да бъде доста разочароващо и да ви накара да се чувствате подлъгана. Има мъже, които са много търпеливи и изчакват подходящия момент, за да предприемат сериозната стъпка, но има и такива, които са си просто флиртаджии, които никога няма да предприемат нищо, дори истински да ви харесват.

Ето и 10-те най-често срещани причини, заради които той може да не смее да предприеме по-активни действия спрямо вас:

1. Вие го респектирате с поведение или с положение.

Ако вие се държите с този мъж като към приятел или ако той е ваш подчинен, той може и да не осъзнава, че в действителност го намирате за привлекателен. Опитайте се да бъдете по-достъпна за него. Давайте му достатъчно възможности, за да започне разговор с вас и да ви опознае.

2. Той има връзка.

Факт е, че един мъж може да флиртува всеки ден с вас, но да е щастливо женен или сериозно обвързан! Ако се чудите защо, по дяволите, все ви зяпа, то по всяка вероятност той харесва факта, че вие му обръщате внимание. Или може би е мъж, който обича да съблазнява жените...

3. Вие сте много гореща или твърде красива.

Ако един мъж флиртува с вас и ви показва непрекъснато, че е луд по вас, но все пак натиска спирачката винаги когато нещата биха могли да се задълбочат, то вероятно мисли, че сте прекалено добра за него. Може да смята, че сте богиня и че никога не бихте се заинтересувала от връзка с простосмъртен като него.

4. Приятелството ви означава твърде много за него.

Ако с този мъж сте добри приятели, които редовно флиртуват помежду си, той може и да не разбира, че го харесвате. Ето защо може да се притеснява да ви покани на среща, за да не ви изгуби като скъп приятел. Казано по-просто, той може да е доволен от платоничната ви връзка и да не е готов да я рискува в стремежа си да ви превърне в свое гадже.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase