Снимка: Sxc.hu

Повечето дами биха искали да имат среден до голям бюст, защото смятат, че това е по-секси, женствено, и че би ги накарало да се чувстват по-привлекателни в леглото. 

Но малките, стегнати и добре оформени гърди също имат своите предимства, които не са никак малко. Запознайте се с някои от тях. 

Усещате по-голямо удоволствие в леглото 

Според изследователи от Университета във Виена дамите, които са с голям бюст, са с 24% по-малко чувствителни от тези дами, чиято гръдна обиколка не е толкова голяма. Според тях жените с малки гърди изпитват по-голямо удоволствие по време на секс или любовна игра, когато партньорът им докосва гърдите. 

Изглеждате по-млади 

След една определена възраст освен фините бръчици друго, което издава възрастта на жената, е нейният бюст. Логично, по-големите гърди се отпускат по-бързо и кожата на деколтето се набръчква също по-бързо. 

Ако сте от дамите с малки гърди, трябва да се радвате, защото при вас разгадаването на точните ви години ще бъде трудно или поне така казват психолозите.

Може да носите рокли и бюстиета, без да се налага да поставяте допълнително презрамки за разлика от големия бюст, при който и въпреки тях деколтето ви да изглежда тежко и отпуснато. Малките и стегнати гърди правят визията по-елегантна и улесняват значително избора ви на дрехи и бельо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase