Снимка: Sxc.hu
fallback

Повечето дами биха искали да имат среден до голям бюст, защото смятат, че това е по-секси, женствено, и че би ги накарало да се чувстват по-привлекателни в леглото. 

Но малките, стегнати и добре оформени гърди също имат своите предимства, които не са никак малко. Запознайте се с някои от тях. 

Усещате по-голямо удоволствие в леглото 

Според изследователи от Университета във Виена дамите, които са с голям бюст, са с 24% по-малко чувствителни от тези дами, чиято гръдна обиколка не е толкова голяма. Според тях жените с малки гърди изпитват по-голямо удоволствие по време на секс или любовна игра, когато партньорът им докосва гърдите. 

Изглеждате по-млади 

След една определена възраст освен фините бръчици друго, което издава възрастта на жената, е нейният бюст. Логично, по-големите гърди се отпускат по-бързо и кожата на деколтето се набръчква също по-бързо. 

Ако сте от дамите с малки гърди, трябва да се радвате, защото при вас разгадаването на точните ви години ще бъде трудно или поне така казват психолозите.

Може да носите рокли и бюстиета, без да се налага да поставяте допълнително презрамки за разлика от големия бюст, при който и въпреки тях деколтето ви да изглежда тежко и отпуснато. Малките и стегнати гърди правят визията по-елегантна и улесняват значително избора ви на дрехи и бельо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

ОТ 47-ми

преди 10 години

Това кърти от 47: Михаела, ти си уникална. Публикации като: - "Женското тяло и невероятните неща, които може да прави","5 неща, от които мъжете се срамуват","Методи на контрацепция от историята","Секс пози за малък размер", "Интересни факти за скротума", са мечта за всеки журналист. Ясно е, че в главата ти се навъртат само мисли, свързани със секс. Отбий се до най-близкия секс магазин - ще ти помогне да се успокоиш. Браво отлично написано, и аз да го тура на Михаелчето ако ми позволи :))

50

мнение

преди 10 години

"Малко дупе големи тояги кърши"

49

Анонимен

преди 10 години

малко дупе-голями поразии може да направи

fallback