Снимка: photl.com
fallback

Смущението от фигурата и външния вид не е присъщо само за жените. Суетни се оказват и мъжете. Всъщност не става дума само за суета, просто всички хора сме изтъкани от съмнения относно себе си, външния си вид и способностите си. Оттам идват и някои комплекси. 

Кои са най-срамните и притеснителни неща за мъжете и какво е в състояние да ги вкара в дълбока депресия, вижте! 

5. Окосмяване по гърба 

Хората в древността може и да са били покрити с косми, но днес ако гърбът ти е покрит с „козина“, вероятно околните ще те гледат странно и ще шушукат. Много мъже с подобен проблем се срамуват да се съблекат пред жена, особено такава, която тепърва се опитват да свалят. Но всичко е въпрос на възприемане – дамата може и да си пада по обилното окосмяване. Някои жени го възприемат като белег на мъжественост. 

4. Плешивост 

Един от най-големите ужаси на мъжете – това е плешивостта. Този проблем накърнява доста самочувствието на мъжете. Много от тях са склонни да правят какво ли не само за да си възвърнат нормалния вид на косата. Някои избират пълното обръсване на главата, за да скрият липсата на коса в някои участъци, за което честно казано ги поздравяваме, защото другите варианти понякога са още по-смущаващи, като например премятането на кичур коса през темето. Не е секси, определено. 

3. Прекомерно изпотяване 

Мъжете по природа се потят повече от жените. Притеснително за тях е обилното изпотяване, особено по гърба в стил „фермерски потник“. За много дами потното мъжко тяло е секси, но все пак си остава миризливо. Поради тази причина този неприятен човешки начин за охлаждане на тялото се превръща в повод за срам и неудобство за много мъже, а също и за жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

anonimen

преди 10 години

Много е тъпо някое жена да отрежи мъж, само защото е плешив. Кои е казал, че мъжа с коса е хубав, познавам доста сериозно грозни мъже с коса, изобщо не се връзва. Аз бих зарязал жена и съм го правил, защото много и миришеше устата.

22

Северозапад

преди 10 години

Истинският мъж отговаря на три условия: 1. Мирише на пот и барут; 2. Пие всичко, което гори; 3. Е.е всичко, което мърда.

21

Машиниста

преди 10 години

Всеки влак си има пътници.

fallback