Кадър от филма "Лесна, А?"; Снимка: outnow.ch
fallback

Жените на 21-век са съвсем различни от това, което бяха преди. Те са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си, което ги кара да имат повече изисквания към другия пол, повече възможности и дамите ги прегръщат с отворени обятия.

Те знаят, че времето е ценно и повече не искат да го губят по непораснали мъже, които нямат ясна цел и визия за себе си и бъдещето си. Често първото впечатление може да ви заблуди, но след няколко срещи лесно ще разберете дали си имате работа с истински мъж или непорасло хлапе, което се лута в живота си и губи ценни моменти от вашия. Ето няколко сценария, които ще ви подскажат дали излизате с правилния мъж или не:

1 Сценарий: Той иска да излезе на среща с вас

Срещате се на парти или на някоя работна среща. Следващата му стъпка е много важна. Ако ви покани на среща, това е страхотно и означава, че е научил нещо по пътя на възмъжаването. Получава и бонус точки, ако вече е избрал мястото на срещата.

Едно момче в случая пък ще уреди да се видите на парти на негови приятели. Няма да се постарае да организира нещо специално, а ще иска виждането ви да е по-неглиже.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 10 години

"Какво е мъж? Мъжът е човек, който работи. С тазиработа той се издържа себе си, издържа съпругатаси, издържа и децата на съпругата си. Една женанапротив е човек, който не работи (или работивременно). В по-голямата част от живота си тя неиздържа нито себе си, нито децата си и още по-малкосъпруга си."Естер Вилар

14

Анонимен

преди 10 години

"Жените на 21-век са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си"Проститутката с висока квалификация е кариеристка, нейният нюх й помага да намира мъже, които са й от полза за повишаване квалификацията и професианалното й развитие. На днешно време проститутката има семейство и съпруг, който най-често не подозира, по какъв начин жена му се развива професионално, търсена е като специалист и заема ръководни длъжности.

13

Мъже ....!!!

преди 10 години

Само не се оставяйте да бъдете оценявани и зависими от момичета по-малки от вас с поне пет години.... Няма по-жалка картинка от мъж зависим,оценяван, ръководен и контролиран от момиче без никакъв житейски опит на възраст до тридесет години,особено с образование по-високо от вашето.Няма по-лоша комбинация от това.Съдилищата са пълни с такива мъже подлъгали се от женската добронамереност... Всъщност знайте че абсолютно всяко действие на такивата момичета е свързана с голяма пресметливост !

fallback