Снимка: photl.com
fallback

Когато общуваме ние следим не само за езика на тялото, думите, мимиките и почерка на човека срещу нас, но на подсъзнателно ниво изучаваме всяка част от него. Според специалисти можем много да азберем за личността срещу нас, а и за себе си не само по чертите на лицето, но и по формата на пръстите. Ето няколко любопитни подробности. 

Палец 

Първият пръст от ръката показва стремежа към успех, волята, егото и способностите на човек да се справя в определени сложни ситуации. Силните личности имат дълъг и снажен палец. 

Те вярват силно в своите възможности и са в състояние да променят собствената си съдба. За хората с големи палци казват, че са родени за лидери. Ако палецът ви не е гъвкав и подвижен, то вероятно сте човек, който рядко се отклонява от своите възгледи. 

Показалец 

Този пръст е свързан с властта и влиянието на човека, както и за това как приемаме света около нас. Ако показалецът ви е отделен от средния пръст показва една независима личност, ако е леко закривен към средния пръст показва, че сте грижовна и състрадателна личност. 

Средният пръст 

Този пръст показва отговорност, растеж, надеждност и мъдрост, а също така е свързан и с емоциите. Размерът на средния пръст показва и как се отнасяте към материалните ценности и работата. Ако средният ви пръст е най-дългият от петте пръста на ръката, то вие сте решителна, способна и амбициозна личност. 

По-късият среден пръст е характерен за ексцентричните личности, които живеят в свой собствен свят. Ако средният ви пръст леко е закривен към безименния пръст разкрива, че сте личност, която има нужда от емоционална и материална сигурност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ined

преди 10 години

"Ако средния ви пръст е най-дълъг" - че има ли такива дето не им е най-дълъг (освен ако не е отрязан) ?

15

Анонимен

преди 10 години

До "Тук нещата са на подсъзнателно ниво"Жените осъзнават, че при огромна разлика в социалния статус, за продължителна сериозна връзка и дума не може да става. На (под)съзнателно ниво жените обаче се надяват, при секс за една нощ да забременеят и с това да променят социалния си статус.

14

До 19

преди 10 години

Това, че тя несъзнателно гледа ръцете му, е вярно. Но не за да отгатне професията му. Тук нещата са на подсъзнателно ниво. Тя очаква нещо от тези ръце и прехраната /издръжката/ е последното нещо, което в този момент й идва наум.

fallback