Снимка: freeimages.com

Някои хора не вярват особено в астрологичните прогнози, макар че за повечето е неоспорим факт, че зодиите оказват силно влияние върху личността на всеки човек. Знаейки това, австралийска компания решава да заложи именно на този вид подход.

В рекламата, с която набира нови служители, фирмата добавя необичайно изискване – кандидатите трябва да бъдат от определени зодиакални знаци. Хората, родени със зодиите Телец, Козирог, Овен и Лъв са насърчавани да изпращат своите автобиографии, защото според говорителя на компанията това са най-добрите служители.

Ето и по-детайлна информация за всеки зодиакален знак и неговите характеристики като служител:

Овен

Хората с тази зодия са амбициозни и целенасочени. Те работят най-добре сами или с помощта на напътствията на шефа. Казано най-общо – те или ръководят сами, или работят сами. Овните изпълняват внимателно и старателно всяка възложена задача. Когато хората с тази зодия не разполагат с достатъчно отговорности, това ги прави нещастни. Евентуално повишение е чудесен начин за стимулиране на Овен, задвижвайки неговата конкурентна природа.

Телец

Хората, родени с тази зодия, са отлични „пчели работнички“. Те са постоянни, съсредоточени, методични и нямат проблем с повторенията. Всъщност работните среди, които са хаотични или често променящи се, дразнят и ядосват Телците. Често упоритостта на хората с тази зодия се явява тяхната най-голяма пречка пред това да бъдат идеалните служители. Докато Телците се чувстват полезни и виждат напредък в своята работа, те ще бъдат търпеливи и продуктивни.

Близнаци

Близнаците са известни с отличните си умения да общуват и могат умело да извършват няколко неща едновременно. Въпреки това хората с тази зодия имат бърз ум, който обаче се нуждае от постоянно стимулиране. Двойствената личност на Близнаците означава, че понякога, когато са мрачни, това може да въздейства и върху тяхната работа. Като цяло Близнаците обичат да бъдат около други хора и търсят приятели на работното място.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase